Heren Olhaco verstoren kampioensfeest Keistad niet

Amersfoort – De heren van Olhaco hebben het kampioensfeest van Keistad niet kunnen uitstellen. De Hoogeveners konden in de eerste twee sets de koploper nog aardig bijhouden, maar in de derde set was het krachtsverschil enorm. De setstanden waren 25-21, 25-21 en 25-9. Het deerde Olhaco niet echt, want de ploeg was al veilig en was ook niet compleet.

Door Reinier de Boer

Olhaco startte de wedstrijd tegen Keistad met Bert Bril, Jorik Knol, Sander Kemperman, Jelbert Jongsma, Alwin Mijnheer, Rens Meijer en libero Christiaan Boer. Alex Dijkstra was nog niet helemaal fit, terwijl Jordan Groenewegen helemaal niet fit was. Net als vorige week betekende dat Rens Meijer en Christiaan Boer de passers waren. ,,Dat deden ze opnieuw goed,” zegt Olhaco-trainer Xander Arling. ,,De eerste twee sets deden we lang mee, maar Keistad was de betere ploeg en maakte het goed af.

Keistad was dan ook de terechte winnaar.” Na een 2-0 achterstand was het krachtsverschil in de derde set heel groot en ging Olhaco met 25-9 heel fors onderuit. ,,In de derde set lukte bij Keistad alles en bij ons helaas niet. Ze hadden nog meer servedruk dan in de eerste twee sets, wij kwamen er niet meer uit,” verklaart Arling. ,,Felicitaties voor Keistad en hun kampioenschap.”

Olhaco staat negende en speelt op zaterdag 15 april haar laatste wedstrijd in Hoogeveen tegen nummer drie Dynamo 2. Olhaco heeft nog een kans als achtste te eindigen, maar dan zal het moeten winnen van Dynamo 2 en moet VoCASA 2 verliezen van Reflex. De technische staf blijft bij Olhaco en het overgrote deel van de selectie ook.

Keistad-Olhaco 3-0 (25-21, 25-21, 25-9)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven