Stem op Olhaco met Rabo ClubSupport!

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.” Rabobank 

Ook dit jaar doet Olhaco weer mee aan Rabo ClubSupport! Ben jij lid? Stem dan op ons!

Bestedingsdoel

Het aantal jongens wat volleybalt loopt helaas terug. Dit is een algemene trend. Er zijn genoeg voorbeelden waar jongens juist weer voor volleybal kiezen, maar daar is wel extra inzet en stimulans voor nodig. Meer jongens op volleybal krijgen en het niveau van de jongens omhoog krijgen! Dat is het doel van het bedrag wat we ophalen met deze actie. Door bijvoorbeeld te investeren in een coördinator en clinics aan basisscholen in de regio. Want volleybal is voor iedereen!

2020

Vorig jaar is er flink gestemd op Olhaco, waardoor het nieuwe camerasysteem is aangeschaft! Bedankt voor alle stemmen en we hopen ook dit jaar weer op je stem te kunnen rekenen!

Stemmen

Als lid kun je eenvoudig stemmen in de Rabobank app, of via de website. Bekijk hier alle informatie en stem op Olhaco! Stemmen kan tot 25 oktober 2021. Alvast bedankt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven