Huldiging Anton Benjamins

Zaterdag 24 januari werd de wedstrijd van heren 1 (tegen VC Sneek) onderbroken voor een belangrijk moment. Anton Benjamins werd naar voren geroepen, hij werd gehuldigd voor alles wat hij al 50 (!) jaar als vrijwilliger voor de club doet. Anton heeft aangegeven na dit jaar te stoppen met zijn werkzaamheden bij Olhaco.

Arnold Heerts had een prachtige terugblik op al die jaren waarin Anton niet was weg te denken uit de club. Denk je aan Olhaco, dan denk je aan Anton. Van spelen in heren 1 tot in het bestuur… Voor dit speciale moment was Antons hele familie in de zaal te vinden en werd hij overspoeld met prachtige cadeaus.

Anton, namens heel Olhaco nogmaals ontzettend bedankt voor je jarenlange inzet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven