Drentherunners alleskunners!

Afgelopen zaterdag heeft Arnold Heerts samen met zijn Drentherunners team de hele dag in sporthal Trasselt gestaan als gast bij volleybalvereniging Olhaco, met hun RopaMutsen en de Drentse Kruidkoek.

En dat was een groot succes. Ze hebben maar liefst 37 mutsen verkocht en ook een leuk aantal Kruidkoeken.

Van de 37 verkochte mutsen zijn er maar liefst 13 gekocht door de tegenstander van Heren 1 van De Witte Olhaco:

Webton uit Hengelo (Ov). Via de manager van Heren 1 van De Witte Olhaco werd halverwege de middag contact gezocht met Webton Hengelo, en dit team bestelde direct 10 mutsen in de clubkleuren van Webton. Anita, Nicole en Annemarie van den Brand zijn direct in de sporthal aan de haak gegaan met morele steun en hulp van Jannie, en aan het eind van de wedstrijd (een 5 setter) waren er tien mutsen klaar. Een prestatie die een groot compliment waard is aan het adres van onze dames. De mannen van Webton waren zeer onder de indruk en hebben er nog 3 bij besteld. Wellicht moeten we er ook nog wat maken voor de dames van Webton.

Nicole heeft dit weekend ook nog nagels verzorgt van meerdere klanten en ook hiervan is een mooi bedrag van  € 45,00 naar de Drenthe Runners gegaan. Nicole bedankt.

In de sporthal werd tijdens de wedstrijd van Heren 1 het boek van Johan Nauta verkocht onder de titel, Een uitkijktoren aan de Hoofdstraat. Een boek met prachtige foto’s uit de jaren 70. Van de verkoop van deze boeken ging ook nog eens € 40,00  naar de Drenthe Runners.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag, waarin onze dames een topprestatie hebben geleverd. Heren 1 van De Witte Olhaco verloor helaas in een zeer spannende wedstrijd met 2-3.

De opbrengst van deze acties is sponsorgeld voor de Drentherunners. Arnold Heerts gaat met zijn team meedoen aan een non-stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam (over een afstand van 520 km) en van Hamburg naar Rotterdam (over een afstand van 560 km), tijdens het Pinksterweekend van 19 mei tot en met 21 mei 2018. Ze zamelen hiermee donaties in voor de palliatieve zorg aan mensen met kanker onder het motto;

“Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

 

We zijn blij en trots met de fantastische inzet van deze toppers en wensen ze veel succes met de rest van het RopaRun avontuur!

Benieuwd geworden naar de Drentherunners (team 332) of wil je een donatie doen? Kijk op www.drentherunners.nl of op www.roparun.nl

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven