Olhaco gaat LIVE!

Aanstaande zaterdag 4 november is De Witte Olhaco Heren 1 versus HLB Van Daal / DS Heren 1 de “wedstrijd van de week” op RTV Drenthe. Dat betekent dat RTV Drenthe rechtstreeks vanuit de Trasselt Arena uit gaat zenden met live commentaar!  

De twee Topdivisie teams drukten het gewei twee weken geleden al tegen elkaar in de bekerronde met als uitslag 2-3. Het belooft dus weer een spannende pot te worden! 

Om van dit evenement een denderend succes te maken wordt alles uit de kast getrokken. Zoals gebruikelijk zal Olhaco-DJ Rolf Schraa de muziek tijdens de wedstrijd verzorgen en het publiek trakteren op knallende tracks! 

Er zijn daarnaast ook uitnodigingen verstuurd naar speciale genodigden. Onze sponsors zullen een speciaal plekje krijgen en zoals het hoort verwend worden met een drankje en een hapje tijdens de wedstrijd. Daarnaast zullen er gasten uit het asielzoekerscentrum samen met Ahmed uit Heren 3 komen genieten van de avond. En last but not least is de Wethouder Jan Steenbergen genodigde voor de wedstrijd! 

De wedstrijd zal met LIVE commentaar van een verslaggever te volgen zijn via de onderstaande link. We vertrouwen daarbij op de beeldkwaliteit van RTV Drenthe, maar er gaat natuurlijk niets boven in het echt aanschouwen van een potje puur topvolleybal. We vertrouwen daarom ook op uw komst om het spektakel compleet te maken! U bent als lezer van dit artikel van harte uitgenodigd voor zaterdag 4 november om 18:00 in Sporthal Trasselt Hoogeveen. Entree is gratis! 

http://www.rtvdrenthe.nl/wedstrijd  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven