Laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wout Kelder

Laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wout Kelder 45e jarige fluitcarrière afgesloten.
Arbiter Wout Kelder heeft zaterdag 22 april 2017 zijn carrière afgesloten bij de Topdivisie wedstrijd Overtoom Brand Donitas D1 – Alterno D2 in Groningen. Uit handen van de groepscoördinator Topdivisie, Hans Bontekoning, ontving hij een oorkonde en attentie om de waarderende woorden te bekrachtigen.
Op eigen verzoek floot Wout zijn laatste wedstrijd in Groningen, samen met collega Herman Titahena, omdat zijn dochter in het verleden hier jarenlang heeft gespeeld. Mede omringd door zijn kinderen, maakt Wout met deze wedstrijd zijn 45 jarige carrière als scheidsrechter rond. 45 jaar, waarin hij begon op het laagste niveau, maar daarna 30 jaar heeft geacteerd op de twee hoogste niveaus. Het precieze aantal is niet bekend, maar het zouden zo maar eens 1250 reguliere competitie- en bekerwedstrijden kunnen zijn. In september 2012 ontving hij de Gouden Officialspeld voor 40 jaar official. En vorig seizoen werd hij nog uitgeroepen tot “Scheidsrechter van het Seizoen Topdivisie”. Arbiter Wout Kelder enorm trots op prijs

Daarnaast is Wout ook altijd met de opleiding van scheidsrechters bezig geweest, op zowel regionaal als nationaal niveau. Je kunt Wout zeker nog tegen blijven komen in de sporthal, want hij blijft als begeleider en beoordelaar actief. De arbitrale toppers van de toekomst kunnen nog lang profiteren van zijn expertise, welke hij als positieve bagage inbrengt.

Namens alle teams, volleyballers, collegae en uiteraard de werkgroep Arbitrage bedanken we Wout hartelijk voor al zijn tijd, kennis en kunde voor de arbitrage!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven