Heren Olhaco willen opnieuw verrassen

Hoogeveen – Voor de heren van Olhaco worden het nog spannende weken.

Met nog twee duels te gaan hoopt de ploeg op de negende plaats, die op zich degradatie zou betekenen, maar Olhaco heeft nog hoop dat dat door ontwikkelingen niet hoeft. Olhaco gaat op bezoek bij Compaen en de dames van Olhaco ontvangen in sporthal Trasselt Reflex uit Kampen.

Wat gebeurde er in Hoogeveen bij Olhaco-Zaanstad?

Dames

De dames van Olhaco leden zaterdag een 3-1 nederlaag bij middenmoter Sudosa 2 en daardoor wordt het behalen van de tweede plaats een moeilijke zaak. Theoretisch kan het nog wel, maar dan moet Olhaco twee keer met 4-0 winnen en mag nummer twee De Bevers geen enkel punt pakken. Olhaco ontvangt Reflex dat maar vier punten minder heeft en van de laatste zes duels er vier won. Datzelfde geldt voor Olhaco, dus wat dat betreft zijn beide ploegen aan elkaar gewaagd. In Kampen verloor Olhaco met 3-1 en de ploeg van trainer Mohamed Romdhane wil daarvoor graag revanche. De ploeg wil graag op de derde plaats eindigen en daar zijn nog wat punten voor nodig. De wedstrijd Olhaco-Reflex begint zaterdag om 18.30 uur.

De heren van Olhaco zorgden zaterdag voor een sensatie door titelkandidaat Zaanstad met 3-2 te verslaan. Olhaco steeg naar de tiende plaats, maar aangezien de laatste vier degraderen is aan degradatie normaal gesproken niet meer te ontkomen. Trainer Dennis Luider heeft nog hoop dat door ontwikkelingen nummer negen in de Topdivisie mag blijven, maar daarvoor heeft zijn ploeg nog wel punten nodig. Bij nummer zes Compaen wordt het niet gemakkelijk, maar de klus lijkt niet onmogelijk. Olhaco verloor in Hoogeveen met nipt verschil en het liet zaterdag zien niets onder te doen voor een titelkandidaat.

bron

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven