Dames Olhaco willen revanche op topploeg De Bevers

Hoogeveen – Voor de volleyballers en volleybalsters breekt de laatste fase van de competitie aan. De heren van Olhaco staan elfde en staan voor een hele zware klus om nog aan degradatie te kunnen ontkomen.
Olhaco gaat op bezoek bij hekkensluiter Donitas. De dames van Olhaco staan knap vierde en spelen de topper tegen nummer twee De Bevers.

Dames hebben de smaak te pakken
De dames van Olhaco wonnen drie van haar laatste vier duels en hebben na een moeizame periode de smaak weer goed te pakken. De ploeg van trainer Mohamed Romdhane staat op een vierde plaats en de Hoogeveense ploeg heeft nog een beetje hoop op de tweede plaats, die recht geeft op het spelen van promotiewedstrijden. De afstand met de nummer twee bedraagt maar liefst acht punten en het wordt een hele klus voor Olhaco dat gat in vier wedstrijden nog te kunnen dichten. De inhaalrace kan beginnen met een thuiswedstrijd tegen directe concurrent De Bevers uit Lemelerveld. De Bevers staat tweede en heeft een goede serie neergezet. De gasten wonnen acht wedstrijden van de laatste tien duels. Olhaco leed in Lemelerveld een 3-1 nederlaag en de Hoogeveense dames willen revanche. Olhaco won van de laatste vier duels er drie en verkeert in een goede vorm. Wil Olhaco nog kans behouden op de tweede plaats dan is een zege noodzakelijk. De wedstrijd Olhaco-De Bevers begint morgen om 18.30 uur in sporthal Trasselt.

Heren hebben het moeilijk

De heren van Olhaco zitten in een moeilijke fase. De ploeg begon goed aan de competitie, maar na de winterstop zakte de ploeg weg en won het haast geen wedstrijden meer. De ploeg van trainer Dennis Luider verloor de laatste vier wedstrijden en zakte van de negende naar de elfde plaats. De laatste vier ploegen degraderen en Olhaco zal minstens op een achtste plaats moeten eindigen, maar de afstand is acht punten. Olhaco zal in de resterende vier duels dat gat moeten dichten en dan mag nummer acht Cito geen punten meer halen. Een vrijwel onmogelijke opgave, maar Olhaco probeert het in ieder geval wel. Morgen bezoekt Olhaco hekkensluiter Donitas dat zes punten minder heeft.

bron:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven