Heren Olhaco willen revanche op Hengelo

Hoogeveen – De dames en heren van Olhaco spelen morgen beiden een thuiswedstrijd in sporthal Trasselt.

Om 17.00 uur spelen de dames van Olhaco tegen nummer twee Bolsward en om 20.00 uur strijden de heren van Olhaco tegen nummer drie Hengelo.

De dames van Olhaco leden zaterdag de vierde nederlaag op rij tegen koploper Tjoba. Nadat de ploeg van trainer Mohamed Romdhane de koppositie had ingenomen zakte de ploeg naar de zesde plaats. Olhaco neemt het zaterdag op tegen nummer twee Bolsward. Na drie zeges op Sudosa 2, De Bevers en Annen verloor Bolsward zaterdag zeer verrassend thuis met 1-3 van laagvlieger Donitas 3. De enige set die Bolsward won was met 25-1.

Olhaco verloor de eerste ontmoeting in Friesland met 3-2 met een totaalscore van 108-107 setpunten. Olhaco vecht tegen Bolsward altijd mooie wedstrijden uit. De ploeg zal dringend weer eens een zege moeten boeken om aansluiting te houden bij de subtop. Dat zal niet gemakkelijk worden, want Bolsward verloor twee keer een uitwedstrijd en dat gebeurde met 3-2. Voor Olhaco wordt het tijd te beginnen met de ommekeer. De wedstrijd Olhaco-Bolsward begint zaterdag om 17.00 uur.

Heren

De heren van Olhaco spelen om 20.00 uur thuis tegen nummer drie Hengelo. De gasten sloten een mindere periode met nederlagen tegen Cito en Dordrecht af met knappe zeges op Tilburg en DS. In Hengelo ging Olhaco met 3-0 onderuit met de setpunten 75-60. Olhaco zit in een mindere fase, want de ploeg van trainer Dennis Luider verloor drie keer op rij. Zaterdag kende de ploeg een volledige off day bij Cito. Olhaco wil zich daarvoor graag revancheren en ook voor de nederlaag in Hengelo.

Olhaco heeft de punten dringend nodig, want een negende plaats is een riskante positie in verband met eventuele degradatie. De ploegen boven Olhaco staan zodanig dichtbij dat ze bij een zege ingehaald kunnen worden. De wedstrijd Olhaco-Hengelo begint om 20.00 uur in sporthal Trasselt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven