Heren Olhaco zijn kansloos tegen Cito

Hoogeveen – De heren van Olhaco zijn het nieuwe jaar slecht begonnen. Tegen Cito, dat net onder Olhaco stond, kenden de Hoogeveners een totale off day en verloren kansloos met 3-0.

Er lukte helemaal niets bij Olhaco. Trainer Dennis Luider probeerde van alles om de bakens te verzetten, maar dat had geen resultaat. De nederlaag was een hele vervelende voor Olhaco, want de Hoogeveners zakten naar de negende plaats en werden door Cito gepasseerd.

In Hoogeveen had Olhaco nog weinig moeite met Cito, maar in Zeist waren de rollen omgedraaid. `Cito was helemaal niet beter dan destijds in Hoogeveen, maar wij waren een stuk slechter. Er lukte helemaal niets bij ons. Passend was het niet best. Ik heb van alles geprobeerd, maar het zat er niet in. Geen speler haalde zijn niveau en niemand had zijn dag. Je hebt soms van die wedstrijden waarin alles tegen zit en dit was er duidelijk een. We moeten deze wedstrijd maar gauw vergeten, want deze partij is niet te analyseren, want er gingen wel honderd dingen fout’, zegt Dennis Luider.

Slechte eerste set

Olhaco begon met Jarno van Timmeren, Sander Kemperman, Ben van Noorden, Gert Jan Bril, Paul Dierdorp, Maarten Bisschop en libero Jeffrey Albertoe. Olhaco begon slecht aan de eerste set, want in de eerste servicebeurt verloor de ploeg al vier punten.

`We kwamen nog wel voor met 6-8, maar daarna kregen we weer een zeperd van zes punten op rij tegen. De passlijn stond onder druk en daardoor konden de aanvallers onmogelijk direct punten scoren’. De eerste set ging via 25-16 naar Cito, dat de laatste weken met een goede serie bezig is. In de tweede set nam Luider maatregelen en draaide drie plekken door.

`We bleven eerst goed bij, maar daarna kregen we weer een serie van zes opslagen om de oren. Zij waren scherper dan wij. De druk van hun opslag was tien keer zo hoog dan die van ons’. Luider paste enkele wissels toe. Hij bracht Peter Krook voor Gert Jan Bril, Bert Bril voor Jarno van Timmeren en Rick Seubers voor Paul Dierdorp. `Het hielp weinig. Geen enkele speler haalde zijn niveau. Ik heb geen flauw idee waardoor het kwam. Cito was beter en zij wonnen dan ook terecht’.

Revancheren

De tweede set ging via 25-15 naar Cito en in de derde set kwam Olhaco tot zeventien punten. Olhaco kwam in totaal tot slechts 48 punten. `We gaan ons zaterdag tegen Hengelo revancheren’, belooft Dennis Luider.

Zaterdag om 20.00 uur speelt Olhaco een thuiswedstrijd tegen Hengelo.

Cito-Olhaco 3-0 (25-16, 25-15, 25-17)
https://www.facebook.com/OlhacoH1/videos/1822992167971063/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven