Dames Olhaco bekeren in Annen

Hoogeveen – Het nieuwe seizoen voor de dames van Olhaco begint morgen met drie bekerwedstrijden in de eerste ronde. De ploeg van trainer Mohamed Romdhane gaat daarvoor naar de Lambershal in Annen waar het Emmen, Annen en Smash treft.

De heren stromen pas in december in het bekertoernooi in en zijn de eerste ronden vrij. De dames van Olhaco beginnen zaterdag met een bekerwedstrijd tegen derdedivisionist Smash uit Beilen. In een oefenwedstrijd won Olhaco onlangs met 3-1.

Annen is tweede tegenstander

De tweede wedstrijd is tegen thuisclub Annen en dat is een tegenstander, die Olhaco ook in de competitie in de tweede divisie A tegen komt. De favoriet is duidelijk eerstedivisionist Emmen ’95. Voor Olhaco is dat een mooie uitdaging als outsider voor een daverende verrassing te zorgen. De competitie begint voor de dames van Olhaco op 24 september met een thuiswedstrijd tegen Donitas 3 om 18.30 uur. De heren van Olhaco beginnen op 24 september de competitie met een uitwedstrijd tegen Sliedrecht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven