NOJK 2023

Afgelopen weekend is de jeugd van Olhaco de strijd aan gegaan om een plekje in de halve finales. In totaal heeft Olhaco nu zes teams in de halve finale!

MA+ en JA waren al zeker van halve finale, omdat zij vrijstelling hadden voor de eerste ronde. Daarnaast zit JA+ in de wachtkamer. Bij terugtrekking mogen zij de plek overnemen.

Meisjes B gingen de strijd aan in Hardenberg. De meiden wisten van iedereen te winnen en zijn hierdoor eerste geworden. En zijn direct geplaatst voor de halve finale.

Meisjes C mocht naar Denekamp. Zij hebben in hun poule twee wedstrijden gewonnen en één gelijk gespeeld. Zij waren hierdoor ook eerste en direct geplaatst voor de halve finale.

Meisjes D hadden een thuiswedstrijd en mochten de strijd aan in Hoogeveen. Zij hebben drie wedstrijden gewonnen en één wedstrijd gelijk gespeeld. Als nummer twee zijn zij, samen met de nummer één geplaatst voor de halve finale.

Jongens B mochten naar Easterein. De jongens hebben flink hun best gedaan, maar helaas was het niet genoeg voor een plek in de halve finale.

Jongens D hadden ook een thuiswedstrijd. Ook zij mochten de strijd aangaan in Hoogeveen. Na het spelen van de kruisfinale wisten de jongens te winnen, waardoor ook zij een plek hebben bemachtigd in de halve finale!

Top gedaan allemaal!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven