Michael Schunselaar vertrekt bij Dames 1 Olhaco

De trainer van de dames van Olhaco, Michael Schunselaar, vertrekt aan het einde van het seizoen. Vorig jaar augustus begon hij bij de Hoogeveense volleybalclub, maar gaat deze na een jaar verlaten. Schunselaar vertrekt ondanks het feit dat Betech Olhaco DS1 een goed seizoen draait en nog kans maakt op promotie naar de eerste divisie.

Het beëindigen van de samenwerking is het gevolg van verschil van inzichten met betrekking tot de volleybalvisie. Zoals het nu lijkt blijft de meerderheid van het team. De technische commissie is nog op zoek naar een nieuwe trainer. Er zijn gesprekken gaande, maar geïnteresseerde trainers kunnen zich melden via tc-olhaco@outlook.com.

 

Bedankt Michael en veel succes verder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven