Definitieve teamindeling 2020-2021

Beste leden en ouders,

De Technische Commissie heeft de afgelopen maanden weer hard gewerkt aan de teamindeling voor het nieuwe seizoen 2020-2021. Een seizoen waarin wij hopelijk weer een volledig seizoen kunnen volleyballen met zijn allen! We kijken er ontzettend naar uit.

Bij het maken van de teamindeling gaan de contactpersonen van de TC in gesprek met trainers, de jeugd coördinator en soms ook met spelers zelf. Het was dit jaar iets lastiger omdat de trainingen vroegtijdig gestopt zijn. Ook was de communicatie daardoor iets ingewikkelder. Uiteindelijk zijn we tot deze indeling gekomen. Hierbij is geprobeerd met ieders wensen rekening te houden, maar helaas lukt dat niet altijd. De teamindeling is nu klaar en kun je lezen op de website.

Definitieve teamindeling Heren-Jongens
Definitieve teamindeling Dames-Meisjes
Definitieve teamindeling Mini’s
Definitieve teamindeling Recreanten

Indien je vragen of opmerkingen hebt of als er onduidelijkheden zijn over de indeling vragen we je om een mail te sturen naar tc-olhaco@outlook.com. Deze mail wordt dan door de betreffende contactpersoon opgepakt en daar krijg je een reactie op. Geef de contactpersoon de tijd, de TC krijgt veel mails in deze periode en wil alles zo goed mogelijk oppakken.

Met vriendelijke groet,

De Technische Commissie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven