Sinterklaas op bezoek bij Olhaco in Trasselt

Sinterklaas is alweer een tijdje in het land. Hij heeft veel activiteiten op het programma staan. Zo ook stond er een bezoekje aan sporthal Trasselt op de agenda. Afgelopen donderdag is Sint met 2 pieten bij ons geweest.

We hebben verschillende activiteiten gedaan, zoals zoek het pakketje, tekening maken voor Sinterklaas, met je team een woord maken, samen dansen en het grote boek zoeken. Wat hebben wij enthousiaste kinderen gezien. Het was weer één groot feest!

Een oplettende mini, die haar eerste ‘training’ had, merkte op dat de pieten hun jutezakken vergeten zijn. Nu moeten ze volgend jaar wel terugkomen! ? Dat zou wel erg leuk zijn!

Bedankt allemaal voor de geslaagde middag en avond!

Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven