Heren Olhaco spelen vierkamp

Hoogeveen – De volleyballers en volleybalsters van Olhaco zijn al enkele weken in training en spelen zaterdag oefenwedstrijden. In sporthal Trasselt spelen Heren 1 en Heren 2 van Olhaco een vierkamp tegen de tweededivisionisten V.V.H. uit Harlingen en VVH uit Harderwijk. De dames van Olhaco spelen een oefenwedstrijd in Weerselo.
De vierkamp in sporthal Trasselt duurt zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. De heren van Olhaco mochten door de terugtrekking van Alterno in de Topdivisie blijven en hopen een stabiele Topdivisionist te worden. Heren 2 leverde een uitstekende prestatie en promoveerde knap naar de derde divisie. Beide teams van Olhaco gaan zaterdag de strijd aan met twee ploegen uit de tweede divisie. V.V.H. uit Harlingen komt uit in de tweede divisie A en VVH uit Harderwijk speelt komend seizoen in de tweede divisie B

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven