Afscheid van Rob Zandstra

Afscheid van Rob Zandstra
De Algemene ledenvergadering van donderdag 2 mei 2017 was de laatste ledenvergadering olv Rob Zandstra. Na bijna tien jaar in het Algemeen bestuur gezeten te hebben, waarvan 5 jaar als vice-voorzitter en 4 jaar als voorzitter, vond hij het welletje en wil vanaf nu hij meer tijd gaan besteden aan andere zaken in het leven. Als dank voor zijn inzet en betrokkenheid bij Olhaco ontving hij uit handen van vice-voorzitter Rob Houthooft een mooie bos bloemen en een VVVbon om met zijn vrouw een hapje te gaan eten.
“Normaal” schuift de vice-voorzitter dan door naar het voorzitterschap van Olhaco, maar Rob Houthooft heeft aan het Algemeen Bestuur te kennen gegeven dat hij eerst de Marketing commissie nog beter op de rails wil proberen te zetten.
Wie Rob Zandstra als voorzitter van het Algemeen Bestuur van Olhaco gaat opvolgen is nog niet officieel bekend gemaakt.

Voorzitter van de kantinecommissie
Marcel Aalders is ook gestopt als voorzitter van de kantinecommissie Hij gaat vanaf volgend jaar de financiele zaken in de kantine-commissie overnemen van Theo Groenink. Uit handen van Johan Londeman ontving hij als dank voor het werk dat hij als voorzitter gedaan heeft voor de commissie een bos bloemen.

Johan Londeman
Voor het vele werk dat Johan Londeman het afgelopen jaar heeft gedaan voor Olhaco (bijna alle competitie-zaterdagen soms meer dan 10 uur per zaterdag in de keuken van de kantine in Trasselt werken) zal hij uit handen van voorzitter Rob Zandstra een VIP kaart ontvangen voor de oefen-volleybal-interland Nederland-Italië. (Op de foto een glunderende Johan)

Een uitvoerig verslag van de Algemene Ledenvergadering van 2 mei 2017 zal in de week na 7 mei 2017 naar de leden verzonden worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven