Olhaco MA 2 (ook) kampioen

Na MA1…is ook MA2 kampioen geworden!

Afgelopen zaterdag speelde wij in Trasselt om het kampioenschap. We mochten aantreden tegen de nr.3 VCR MA1. Een 4-0 of 3-1 overwinning was genoeg dus de partypoppers en feesttoeters waren al gekocht. Met vol goede moed begonnen we en het dat was te zien, want met 25-20 wonnen we set 1. Set 2 werd het wat lastiger, VCR had meer serviesdruk dus helaas verloren we met 19-25. Het kampioenschap was nog niet verspeeld, zolang we set 3 en 4 maar wonnen, en dat deden we. Met 25-12 en 25-16 wonnen we set 3 en 4 en het kampioenschap was binnen.

Een rondje springen op het veld, toeters in het publiek en een overwinningsfoto met de partypoppers was dan ook het eindresultaat en wat waren we blij! Met nog 1 wedstrijd te gaan in het kampioenschap al binnen en vieren wij 13 april een feestje tijdens onze laatste wedstrijd. Ook worden we die dag gehuldigd bij Dames 1, ongetwijfeld een topeinde van ons seizoen.

Scroll naar boven