Concept Teamindelingen 2019-2020 – versie 12-07

Technische Commissie

De vakantie periode komt er aan en de Technische Commissie is druk geweest met de indelingen voor seizoen 2019-2020.

De eerste opzet voor de indelingen van de teams voor 2019-2020 is reeds gepubliceerd en daar zijn reacties/vragen en opmerkingen over binnengekomen. Ook hebben spelers zich aan en afgemeld waardoor er veranderingen hebben plaats gevonden. We zijn een heel eind met de puzzel maar er zijn nog enkele losse eindjes waar we over aan het brainstormen zijn.

Wij hebben zo veel mogelijk rekening proberen te houden met de bij ons bekende wensen van leden/ouders maar nog niet alles helemaal kunnen verwerken.
Natuurlijk kunnen we nu nog niets definitief maken omdat de ervaring leert dat er na de vakantie alsnog spelers vertrekken en er spelers bijkomen. Soms moet er dan weer geschoven gaan worden.
Kortom het betreft hier nog steeds een CONCEPT teamindeling waarin nog het e.e.a. kan veranderen maar daar krijgen jullie dan nader bericht van.

CONCEPT TEAMINDELINGEN 2019-2020 – VERSIE 12-07

Na de zomervakantie beginnen de reguliere training van alle teams vanaf week 35 (26 augustus) en de mini’s beginnen een week later in week 36 (5 september).
Enkele teams beginnen een week eerder met trainen maar de betrokken spelers/speelsters krijgen daarover dan persoonlijk bericht via hun trainer.

Vragen en of opmerkingen over deze indeling kunt u mailen naar tc-olhaco@outlook.com

Namens de Technische Commissie,
Secretaris, Dienke Dorland

Geef een reactie